Voordelen van deze club

icon valuta

Sporten al vanaf €9,95

il fiore healthcenters vindt het belangrijk dat sporten niet duur hoeft te zijn en toegankelijk gemaakt moet worden voor iedereen. Daarom bieden wij al een lidmaatschap aan vanaf €9,95 per maand.
Onze diverse lidmaatschappen >>

icon klok

Zeer ruime openingstijden

Altijd al graag willen sporten maar je werkuren werken niet mee? Met onze zeer ruime openingstijden , ook in de weekenden, is er altijd wel een moment om te sporten.
Bekijk hier onze openingstijden >>

icon hoofd met headset

Groepslessen met instructeur

Onder begeleiding van groepsles instructeurs train je samen tijdens onze live groepslessen. Van starter tot gevorderde wij hebben de juiste groepsles voor jou.
Het aanbod live groepslessen >>

icon scherm

Gratis Virtuele lessen

Wil je toch graag groepslessen volgen maar dan door een aangewezen dag en tijd die jou uitkomt? Probeer eens een van onze gratis virtuele spinning en groepslessen.
Bekijk hier onze virtuele groepslessen >>

icon funxtion zone

FunXtion

Het in je eentje afwerken van trainingen kan saai zijn. FunXtion heeft trainingen ontwikkeld die je samen kunt doen, dat stimuleert en houdt je gemotiveerd. Hou jij van een uitdaging? Meld je dan vandaag nog aan en train samen met meer dan 100.000 FunXtionatics!
Bekijk hier onze FunXtion groepslessen >>

icon contract

Maandelijks opzegbaar

Wil je geen jaarlidmaatschap afsluiten of ben je op vakantie in Nederland? Dan hebben we de perfecte oplossing voor je. Het flexibele lidmaatschap, maandelijks opzegbaar maar toch onbeperkt sporten en gebruik maken van de basis faciliteiten.
Ons flexibele lidmaatschap >>

icon slot

Gratis douchen en lockers

Natuurlijk wil je na het sporten weer fris voor de dag komen. Daarom bieden we je de mogelijkheid aan om gebruik te maken van diverse faciliteiten waaronder gratis douches. Er zijn voldoende lockers beschikbaar om al je spullen te kunnen opbergen.
Onze faciliteiten >>

icon auto

Gratis parkeren voor de deur

Kom je met de auto? Geniet van het gemak van veilig voor de deur parkeren! Met een groot aantal Gratis parkeerplaatsen voor de deur kun je tijdens het sporten parkeren voor deur.
Routebeschrijving >>

icon persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Binnen onze abonnementen is begeleiding opgenomen. Middels een uniek concept krijg je vanaf dag 1 de gewenste begeleiding en kun je direct jouw gratis introductieles inplannen aan de balie.
Plan je begeleiding >>

icon upgrade

Verschillende Upgrades

Door middel van onze Upgrades kun je jouw basis lidmaatschap eenvoudig uitbreiden! Je kunt deze Upgrades maandelijks gemakkelijk en snel aan en uit zetten in je persoonlijke Member Area.
Maak sporten nog leuker >>

icon persoonlijke trainer

Personal trainers

Trainen met een personal trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn. Een goede personal trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor je op, adviseert je op het gebied van voeding en training, en helpt je met het stellen van reële doelen.
Plan je Personal Trainer >>

icon apparatuur

Topkwaliteit apparatuur

Onze apparaten komen van de meest prominenten fitnessfabrikanten en worden naast innovatief gebruik geselecteerd op gebruikersgemak, waardoor onze apparaten makkelijk te bedienen zijn.
Onze faciliteiten >>

 

GRATIS DAGPAS

Ben je nog geen lid en wil je onze faciliteiten eerst uitproberen? Vraag dan nu een gratis dagpas aan!

Gratis Dagpas aanvragen

 
Klantenservice & informatie