Faciliteiten

dokter die een knie buigt

il fiore healthcenters beschikt over een ruime reeks standaard faciliteiten die in elke club terug te vinden zijn! Naast onze standaard faciliteiten heeft iedere club nog een aantal extra faciliteiten.

Lees meer

FunXtion Zone

funxtion zone in weert

Jij bepaalt zelf welke workouts je wilt doen, op welk niveau, met keuze uit top-kwaliteit functionele training programma's die FunXtion aanbiedt.

Ontdek onze FunXtion Zone!

Begeleiding

uitleg over fitness apparatuur

Binnen onze lidmaatschappen is begeleiding een belangrijk onderdeel. Middels een uniek concept krijg je vanaf dag 1 de gewenste begeleiding en kun je direct jouw gratis introductieles inplannen. Daarnaast is het mogelijk om met een van onze personal trainers te trainen. Individueel sporten kan natuurlijk ook aan de hand van onze gratis trainingsschema's welke je op deze website kunt downloaden.

Meer informatie over onze begeleiding

Sauna

sauna met led verlichting

Bij il fiore healthcenters Weert kun je genieten van twee infraroodcabines. Na je sportsessie nagenieten en je spieren verwennen met een van de sauna's, en lekker afkoelen in onze douches.

Ontdek onze sauna's!

Voordeelpas

winkelende vrouw

Bij il fiore healthcenters krijgen onze leden meer dan alleen sporten. Via het loyaliteitsprogramma van il fiore healthcenters, kun je als lid profiteren van geweldige kortingen op uiteenlopende producten en diensten. Met alle kortingen die je kunt krijgen bespaar je op je aankopen en verdien je jouw lidmaatschap makkelijk terug.

Meer informatie over onze voordeelpas

Fysiotherapie

dokter die een knie buigt

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel je bewegingsapparaat genoemd

Voor meer informatie!

 
Klantenservice & informatie