Sportschool Weert

il fiore healthcenters Weert aanzicht voor de opening

Adres en contactgegevens
Graafschap Hornelaan 136a
6004 HT Weert
Routebeschrijving >

Klantenservice
Bekijk onze veelgestelde vragen >
E-mail: info@ifhc.nl
Telefoon: 0475-202052

Openingstijden: We zijn 7 dagen per week geopend.
Bekijk hier de actuele openingstijden

il fiore healthcenters Weert hét nieuwe sportcentrum van il fiore. Hier kan iedereen vanaf €9,95 onbeperkt sporten en profiteren van alle voordelen. Zo kun je ook gebruik maken van onze FunXtion play & be Fit zone, een uniek fitness concept in Weert en omgeving. Werk doelgericht aan je conditie en volg een van de vele workouts of groepslessen, of ga aan de slag met cardiofitness of krachttraining op maat. Individueel of onder begeleiding van een personal trainer. Ons sportcentrum is te vinden in bedrijvencentrum De Ring en staat open voor iedereen; van beginners tot professionele sporters.

Fitness in Weert

Wil je sterker worden of wat fitter? Of wil je graag wat afvallen of mag je uithoudingsvermogen of conditie wel wat beter worden? il fiore healthcenters Weert is expert in fitness en helpt je op effectieve wijze je persoonlijke doelen te behalen, op ieder niveau. Zo kun je cardio fitnessprogramma’s en krachttrainingen volgen die onze instructeurs precies kunnen laten aansluiten op jouw persoonlijke sportwensen. Daarbij bieden we gratis trainingsprogramma’s die je voor jouw persoonlijke uitdaging kunt inzetten. Naast fitness kun je ook in groepsverband een van de vele dans- , conditie-, of workout lessen volgen. Altijd zorgen we voor afwisseling in training en programma zodat je gemotiveerd blijft. Dat is vooral belangrijk als je zelfstandig sport. En met ons uiteenlopende aanbod in cardio- en krachtfaciliteiten is het mogelijk om iedere fitnesssessie weer anders in te delen en uitdagend te houden.

Sporten bij il fiore healthcenters Weert

Wil je graag werken aan een sterk, fit en gezond lichaam, dan is fitness de ideale sport om te beoefenen. Het is een verzamelnaam voor uiteenlopende trainingen die gericht zijn op het verbeteren van uithoudingsvermogen (cardio) of kracht. Of een combinatie van die twee. Met fitness train je het hele lichaam maar het kan er ook op gericht zijn op bepaalde zones de nadruk te leggen. Het kan zorgen voor de opbouw van meer spiermassa, of spiergroei (bodybuilding) maar het kan ook snelheid, coördinatie en lenigheid bevorderen. Dat leidt tot een betere conditie, je gaat je energieker voelen en voor veel mensen is het ook een effectieve wijze om te ontspannen. Daarnaast kan fitness helpen om medische klachten te voorkomen of te verminderen. Zo kan het effectief zijn tegen rugklachten omdat het de spieren van het lichaam sterker maakt. Ook kan het gunstige invloeden hebben op de bloeddruk, diabetes, en het cholesterol. 

Functionele training in Weert

Fitnessen op een leuke, uitdagende manier. Dat kan in de FunXtion Play & be fit zone. Hier kun je ontspannen sporten zonder dat de training direct gericht is op het behalen van doelen. Trainen en fit worden gaat hier spelenderwijs zonder dat je er erg in hebt. In de zone zijn er niet alleen allerlei functionele oefeningen te vinden waarmee je je hele lichaam inzet, je kunt jezelf ook uitdagen door het gebruik van timers en een virtueel coachingsysteem. Veilig, verantwoord en gemotiveerd sporten staat niet alleen bij de FunXtion Experience Stations voorop, dat geldt ook voor onze ander faciliteiten, programma’s en fitness apparatuur. Zo werken we uitsluiten met gecertificeerde instructeurs, zijn de sportzalen ruim opgezet en hebben we de nieuwste cardio- en krachttoestellen uit het assortiment van Matrix

Functioneel sporten Weert voor meer effectiviteit

Functioneel trainen is tegenwoordig een trend in fitness. Ook bij il fiore healthcenters Weert bieden we deze manier van trainen aan. Het is een hele toegankelijke aanpak om doelgericht te werken naar resultaat, welke dat ook zijn. Daarbij wordt de focus gelegd op oefeningen om ‘natuurlijke’ bewegingen te versterken of te verbeteren. Denk aan trekken, opstaan, duwen, zitten, grijpen, gooien, klimmen en tillen. Allemaal handelingen die we in het dagelijks leven uitvoeren maar ook haperingen kunnen vertonen of wel wat extra oefening kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan moeilijk opstaan bij ouderen. Maar functioneel is ook effectief trainen als het om het voorkomen van knie- of armblessures gaat bij bijvoorbeeld wintersport of tennis. Deze training wordt individueel ingericht en biedt op maat gemaakte oefeningen die in balans zijn met de natuurlijke belasting van de spieren en gewrichten.

Voordelen il fiore healthcenters Weert

Enthousiast geworden? Je bent van harte welkom bij il fiore healthcenters Weert aan de Graafschap Hornelaan 136a op bedrijvencentrum De Ring. We bieden altijd de mogelijkheid om vrijblijvend een keer te komen sporten zodat je eerst kennis kunt maken met onze faciliteiten. De extra ruime openingstijden bieden je doordeweeks en in het weekend alle ruimte om te komen sporten in Weert. Bij ons kun je gratis parkeren en het sportcentrum is ook goed te bereiken voor inwoners uit Nederweert, Nederweert-eind en Ospel. 

icon valuta

Sporten al vanaf €9,95

il fiore healthcenters vind het belangrijk dat sporten niet duur hoeft te zijn en toegankelijk gemaakt moet worden voor iedereen. Daarom bieden wij een lidmaatschap al aan vanaf €9,95.

icon klok

Ruime openingstijden

Altijd al graag willen sporten maar je werkuren werken niet mee? Met onze ruime openingstijden is er altijd wel een moment om te sporten.

icon hoofd met headset

Live groepslessen

Onder begeleiding van gecertificeerde groepsles instructeurs train je samen in live groepslessen. Van starter tot gevorderde wij hebben de groepsles voor jou.

icon scherm

Gratis Virtuele lessen

Wil je toch graag groepslessen volgen maar dan door een aangewezen dag en tijd die jou uitkomt? Probeer eens een van onze gratis virtuele spinning/groepslessen.

Bekijk hier de vele voordelen van het sporten bij il fiore healthcenters Weert

Door middel van onze Upgrades kun je jouw basis lidmaatschap eenvoudig uitbreiden!

Meer informatie

Groepslessen

Wij bieden een groot diversiteit van lessen aan en dit zorgt altijd voor een goede aansluiting op je doelstelling. Zo zijn er lessen om je conditie te verbeteren, kracht op te bouwen, lichaam en geest te stimuleren of juist lessen die gericht zijn op choreografie of het versterken van je gewrichten. Het groepsverband en de muziek nemen je mee naar een andere dimensie, zijn zeer effectief en hebben een hoog ‘fun’-gehalte. Bekijk alle lessen >

Download groepslesrooster
Maandag
Pump
09:00 - 10:00
FunXtion: Kettlebell
10:00 - 10:30
Balance
10:00 - 11:00
FunXtion: Absolutely Core
10:30 - 11:00
VIRTUEEL: eigen keuze
11:00 - 19:00
FunXtion: Ready to Rumble
19:00 - 19:30
Dance
19:30 - 20:30
VIRTUEEL: eigen keuze
21:30 - 23:00
Dinsdag
VIRTUEEL: eigen keuze
06:30 - 09:00
FunXtion: Move it
09:00 - 10:00
VIRTUEEL: eigen keuze
10:00 - 19:00
Pump
19:00 - 20:00
Balance
20:00 - 21:00
FunXtion: Kettlebell
20:00 - 20:30
VIRTUEEL: eigen keuze
21:00 - 23:00
Woensdag
VIRTUEEL: eigen keuze
06:30 - 09:00
Pump
09:00 - 10:00
Shape
10:00 - 11:00
VIRTUEEL: eigen keuze
11:00 - 19:00
Hiit
19:00 - 19:30
FunXtion: Move it
19:00 - 19:30
Attack
19:30 - 20:30
FunXtion: Absolutely Core
19:30 - 20:00
VIRTUEEL: eigen keuze
21:00 - 23:00
Donderdag
VIRTUEEL: eigen keuze
06:30 - 23:00
Vrijdag
VIRTUEEL: eigen keuze
06:30 - 23:00
Zaterdag
VIRTUEEL: eigen keuze
09:00 - 22:00
FunXtion: Ready to Rumble
10:00 - 10:30
FunXtion: Absolutely Core
10:30 - 11:00
Zondag
FunXtion: Move it
09:15 - 09:45
Attack
10:00 - 11:00
Pump
11:00 - 12:00
VIRTUEEL: eigen keuze
12:00 - 22:00

Rondleiding

il fiore healthcenters Facebook

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en buiten il fiore healthcenters. Met nieuwsberichten omtrent work-out, life-style en meer. Berichten over actie's en groepslessen en ieder week een blog bericht.

 
Klantenservice & informatie