Sauna in Weert

Bij il fiore healthcenters Weert kun je genieten van twee infraroodcabines. Na je sportsessie nagenieten en je spieren verwennen met een van de sauna's, en lekker afkoelen in onze douches. Binnen het abonnement van il fiore healthcenters Weert, kun je onbeperkt ontspannen in onze sauna's.

Infraroodcabine

Een bezoek aan de sauna doet veel mensen goed. Het is niet alleen goed voor je lichaam maar zorgt ook voor de ultieme ontspanning van je geest. De infraroodcabine's van il fiore healthcenters zijn voorzien van twee zitbankjes voor in totaal maximaal 4 personen. De cabine's hoeven niet op te warmen, een van de vele voordelen van infraroodsauna's.

Regelmatig in een infrarood sauna zitten heeft positieve effecten op onze gezondheid. Spierpijn wordt een stuk minder en zelfs klachten door gewrichtsstoornissen als reuma worden minder door de werking van infrarood straling. Omdat door de IR straling het lichaam van binnenuit wordt opgewarmd, worden verschillende fysieke processen gestimuleerd. Denk daarbij aan doorbloeding, stofwisseling en versoepeling. Processen die door extra stimulering leiden tot een betere gezondheid.

Door het gebuikersgemak en de snelle opwarm tijd zijn ze uitermate geschikt voor een rust beurt na je sportsessie. Gun je body en mind de rust voor een beter herstel.

GRATIS DAGPAS

Wil je graag vrijblijvend kennismaken met de faciliteiten van il fiore healthcenters?
Vraag dan nu een gratis dagpas aan! 

Gratis Dagpas aanvragen


Vele voordelen van sauna

Naast dat de sauna goed is om in te relaxen, biedt het veel meer voordelen waar je van kunt profiteren met zowel geest en lichaam. De effecten zijn direct merkbaar na je saunabezoek. Een saunasessie draagt goed bij aan het ontgiften van zowel je huid als je lichaam. Diverse stoffen die worden opgebouwd in je lichaam zullen door je saunabezoek worden verwijderd uit je lichaam. Je kunt hierbij denken aan stoffen zoals alcohol, nicotine, sodium en andere zware metalen. Daarnaast treedt er een positieve verandering op in je bloedsomloop en zal er meer zuurstof worden getransporteerd. Je neusholtes worden geopend waardoor je vrijer kunt ademen. Ook voor de huid heeft het positieve effecten. Zo wordt je huid strakker, zachter en mooier en krijg je een jongere look. Daarnaast wordt je huid elastischer en neemt de kans op rimpelvorming af. Let er wel op dat, wanneer je gezondheidsklachten hebt zoals een hoge bloeddruk of hartklachten, je contact opneemt met de huisarts.

Bekijk alle faciliteiten

Impressie
 

 
Klantenservice & informatie