Tot 2 maanden gratis sporten & gratis inschrijven! Start vandaag nog en profiteer direct van onze aanbieding
inschrijven

Conditie

Lichamelijke conditie bepaalt hoe fit iemand is. Vaak wordt hier ook wel het fysieke uithoudingsvermogen om intensieve inspanning lang vol te houden. Je kunt hierin ook onder andere kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, lenigheid en coördinatie van spieren in beschouwen. Personen met een goede conditie recupereren sneller na inspanning daarbij neemt de kans op blessures bij sporten af en heeft men over het algemeen een betere weerstand. Tevens verlaagt het de kans op hart- en vaatziekten en het verhoogt de stressbestendigheid.

Bootcamp

Boxing

Kids Boxing 6 t/m 9 jr

Les Mills Body Attack

Les Mills SH'Bam

Kracht

Krachttraining staat voor de weerstandstraining om de kracht in het menselijk lichaam en met name de spieren te verbeteren. Dit wordt gedaan met als doel om de sportspecifieke prestaties te verbeteren. Het verschil met fitness is dat bij krachttraining een specifiek doel wordt nagestreefd. Waar bij fitness de beweging vaak centraal staat. Wil je onder de leukste en nieuwste hits werken aan je Core en spieren in groepsverband dan is wellicht een van de volgende groepslessen iets voor jou

Crosspower Kids

Fit&Flex

FunXtion: Absolutely Core

FunXtion: Move it

Les Mills Body Pump

Dans

Wil je ontzettend leuke groepslessen volgen die dans combineren met fitness? Dan hebben wij verschillende groepslessen voor jou. Onder professionele begeleiding dans je op de leukste en nieuwste hits van vandaag en werk je aan je conditie en gewicht. Kies bijvoorbeeld uit SH'BAM, Zumba of Bodyshape. Ontdek hoe leuk sporten is!

Les Mills SH'Bam

Zumba

Body & Mind

Wil je aan de juiste balans tussen lichaam en geest werken? Onder professionele begeleiding wordt er stap voor stap gewerkt aan de juiste houding en het correcte ritme voor je ademhaling. Zo kom je volledig tot ontspanning en bouw je aan een gezondere levensstijl.

Les Mills Body Balance

Virtueel

Wil je wel graag groepslessen volgen, maar zijn ze vaak op tijden dat jij net niet kan? Dan zijn de virtuele groepslessen de ideale keuze voor je. Je kunt ze namelijk via een flexibel tijdschema volgen en de groepslessen zo helemaal aanpassen aan jouw wensen. Een virtuele les is anders dan een live les. Er is namelijk geen live instructeur bij, maar je volgt alles via een groot scherm. Dankzij ons uitgebreide aanbod zit er voor iedereen altijd wel een geschikte les tussen. Je kunt met onze virtuele lessen aan je eigen persoonlijke doelen blijven werken en tegelijkertijd met anderen sporten, en het allermooiste van deze lessen? Ze zijn helemaal gratis. Je hebt geen upgrade nodig, maar kunt gelijk aan de slag. Mis je bijvoorbeeld net die ene live groepsles? Start dan een virtuele les op om helemaal bij te blijven op jouw gewenste moment.

VIRTUEEL: eigen keuze

 
Klantenservice & informatie