Ons aanbod Upgrades

Door middel van onze Upgrades kun je jouw basis lidmaatschap eenvoudig uitbreiden! Je kunt deze Upgrades gemakkelijk en snel aan en uit zetten in je persoonlijke Member Area waardoor jouw lidmaatschap altijd naar wens samen te stellen blijft.

Zet je Upgrades makkelijk aan en uit!

In de persoonlijke Member Area hebben leden de mogelijkheid om hun Upgrades aan of uit te zetten. Super makkelijk! Inloggen in je persoonlijke Member Area kan via deze link.

Hoe werkt het?

Heb je een lidmaatschap bij il fiore healthcenters? Dan kun je makkelijk online je Upgrades beheren! Je gaat naar je persoonlijke Member Area, logt in met je e-mail adres en wachtwoord, klikt op 'Mijn lidmaatschap' en je kiest zelf welke Upgrades je aan of uit zet. Je ziet op deze pagina ook wat de status is van je Upgrades, waardoor je altijd op de hoogte bent welke Upgrades op jouw abonnement aan of uit staan. 

Toch nog een vraag?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de voorwaarden van het aan en uit zetten van de Upgrades? Je kunt altijd even langs komen in de club. Onze medewerkers staan je graag te woord.

 
Klantenservice & informatie